LYXIG SNICKERSKAKA
Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag =)
10dl special k eller liknande flingor
2dl sirap
2msk florsocker
Flingsalt
Gör såhär:
1. Klä in en form som är ca 20x30 i bakplåtspapper
2.Lägg flingorna i en skål och krossa dom lätt
3. Lägg jordnötssmöret, sirapen och florsockret i en kastrull å värm på medelvärme under omrörning tills allt smält ihop
4.Häll blandningen över flingorna, blanda ihop det och tryck sedan ut flingblandningen i formen, ställ in i kyl i ca 15 min
5. Bre ut ett lager dulche de leche på flingbotten, ställ in i kylen
6.Hacka chokladen fint och lägg den i en bunke, ha i grädden i en kastrull och värm på under omrörning tills den precis börjar koka, häll den då över chokladen. Rör om tills allt blandats
7. Ställ in chokladen i kylen i ca 30 min så den får stelna till sig lite, rör om då och då.
8. Bre ut chokladlagret över kolalagret, toppa med jordnötter och flingsalt. Låt stå i kyl i ca 2h eller tills allt har satt sig.

