PASSIONSFRUKTSBOLLAR

Du behöver:
90g (6st kuber) fryst passionsfrukt
100g rumsvarmt smör 
1,5dl socker 
0,5msk vaniljsocker 
3dl havregryn  

Gör såhär: 
1. Tina passionsfrukten, jag köpte coops som har kärnor i sig, kör du den utan kärnor hade jag kört på kanske 3-4st bitar.
2. Vispa smör, socker och vaniljsocker. 
3. Tillsätt havregrynen och vispa ett par sekunder så dom flesta av havregrynen krossas och du får en finare smet. 
4. Sila passionsfrukten så du bara får själva juicen, häll ner den i smeten och vispa så allting går ihop till en smet. Se till att du verkligen får ur all juice som är möjlig så det blir mycket smak.  
5. Ställ smeten i kylen i ca 20min innan du rullar 8-12st bollar, beroende på hur stora du gör dom, och täcker dom i pärlsocker/kokos. 

 

Kommentera här: