PEPPARKAKSCHOKLADBOLLAR MED NUTELLA

Hejj på er i vinterkylan! Jag hoppas allting är bra! 
 
Jag går fortfarande i jultankar och idag bjussar jag på ännu ett julrecept, jag får fasen inte nog av pepparkakskrydda och saffran, så gott! 
Idag bjussar jag på pepparkakschokladbollar fyllda med nutella, så enkla att göra och så djävulskt goda 😄 
Kom ihåg att ställa fram dom någon timme innan du serverar dom så nutellan hinner bli mjuk och krämig, annars förvaras dom i kylen! 
 
Till 15st chokladbollar behöver du: 

100g rumsvarmt smör 
1dl socker 
2msk kakao 
0,5-1 msk pepparkakskrydda 
3dl havregryn 
1,5msk kallt kaffe 
15 teskedar nutella

Gör såhär:
1. Klicka ut 15st teskedsstora kluttar av nutella på ett bakplåtspapper och lägg in det i frysen. 
2. Vispa smöret och sockret så det blir krämigt. 
3. Blanda i kakao, pepparkakskrydda, havregryn och kaffe. Vispa ihop allting. 
4. Ta ut nutellan från frysen, ta en bit chokladbollssmet, platta till den, lägg i nutellabiten och rulla in den så allting täcks av chokladbollssmet. 
5. Rulla i pärlsocker/kokos, servera och njut!