NO-BAKE PAJ MED OREO, NUTELLA & VIT CHOKLAD
Hej på er i regnvädret, om det är i något väder man verkligen behöver något extra gott så är det så i snöblandat regn!
Idag bjussar jag på en Oreo, nutella & vit choklad no-bake paj, JAG ÄLSKAR no-bake bakverk, så himla enkelt. Inte behöver den här stå i frys eller kyl i flera dygn heller, så himla smidigt!
Det här behöver du för en paj på 18cm:
Botten:
150g oreokex
40g smält smör
Nutellafrosting:
50g rumsvarmt smör
Idag bjussar jag på en Oreo, nutella & vit choklad no-bake paj, JAG ÄLSKAR no-bake bakverk, så himla enkelt. Inte behöver den här stå i frys eller kyl i flera dygn heller, så himla smidigt!
Det här behöver du för en paj på 18cm:
Botten:
150g oreokex
40g smält smör
Nutellafrosting:
50g rumsvarmt smör
1,5dl florsocker
150g philadelphiaost
150g philadelphiaost
3-4 rejäla matskedar nutella
En nutellakaka.
En nutellakaka.
Vit chokladfrosting:
50g rumsvarmt smör
1,5dl florsocker
150g philadelphiaost
150g philadelphiaost
150g vit choklad
Nutellafrosting att spritsa med:
50g philadelphiaost
0,5dl florsocker
1dl nutella
50g philadelphiaost
0,5dl florsocker
1dl nutella
Gör såhär:
Botten:
1. Krossa kakorna och smält smöret
2. Blanda ihop dom och tryck ut det i ett jämt lager i en springform
3. Ställ in i kylen medans du gör nästa lager.
Botten:
1. Krossa kakorna och smält smöret
2. Blanda ihop dom och tryck ut det i ett jämt lager i en springform
3. Ställ in i kylen medans du gör nästa lager.
Nutellafrosting:
1. Vispa ihop det rumsvarma smöret med florsockret så det blir en fluffigt.
2. Vispa i nutellan
3. Vänd i philadelphian och rör med en slickepott tills allt blandat.
4. Häll över frostingen på oreobotten och strö över nutellakakor (eller vanliga chokladkakor)
1. Vispa ihop det rumsvarma smöret med florsockret så det blir en fluffigt.
2. Vispa i nutellan
3. Vänd i philadelphian och rör med en slickepott tills allt blandat.
4. Häll över frostingen på oreobotten och strö över nutellakakor (eller vanliga chokladkakor)
5. Ställ in i kylen medans du gör vit chokladfrostingen.
Vit chokladfrosting:
1. Smält den vita chokladen över vattenbad
Vit chokladfrosting:
1. Smält den vita chokladen över vattenbad
2. Vispa ihop det rumsvarma smöret med florsockret så det blir en fluffigt.
2. Vispa i den smälta vita chokladen
3. Vänd i philadelphian och rör med en slickepott tills allt blandat.
4. Häll över frostingen på nutellalagret.
2. Vispa i den smälta vita chokladen
3. Vänd i philadelphian och rör med en slickepott tills allt blandat.
4. Häll över frostingen på nutellalagret.
5. Ställ in i kylen i minst 2h.
Dekorering:
1. Vispa ihop philadelphia, florsocker och nutella.
2. Krossa en oreokaka.
3. Spritsa och dekorera kakan som du vill
1. Vispa ihop philadelphia, florsocker och nutella.
2. Krossa en oreokaka.
3. Spritsa och dekorera kakan som du vill
4. Servera och NJUT!!!